Известие
Collapse
No announcement yet.
Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеНяма да показвам на какво са мязали преди да ги пратя в Еверт Лак. Приличаха на стари тенджери, а не рефлектори.
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеАплодисменти за teodor80 Все пак той ни "светна" за Еверт Лак.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщениеСпешно ме интересува, дали мога да сваля рефлекторите на късите, но без да свалям целия фар, респективно бронята
Comment
-
Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщениеСпешно ме интересува, дали мога да сваля рефлекторите на късите, но без да свалям целия фар, респективно бронятаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеМожеш,но няма да можеш да ги сглобишAlfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Аз моята броня я свалих без да я вдигам или махам предните гуми.Е малко се поизкривих..
Основното е гедоре с камък 10.
Махаш или дърпаш назад към гумите,подкалниците и има три болта от всяка страна,захванати към калниците.Другите болтове и гайки се виждат като застанеш пред муцуна на колата.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщениеДа да може ама не.Да кажем че на левия фар ще успее да свали механизма за ела ама на десния как ще стане без да свали фара?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Вчера се срещнахме със колегата Linkestis и решихме че е крайно време да "пооправим" и моите фарове.
Свалихме бронята а след това и фаровете. Използвахме момента и отидохме на автомивка и измихме много добре радиатора и кулера. Процедура, която препоръвам на всеки да направи. Нямате си на идея колко мирерия се беше насъбрала. След тази процедура климатика започна да духа студено - веднага а не както преди топло и след минутка две студено.
За тези, които си мислят че фаровете са елементарна работа и че могат да се справят сами се лъжат.
Да внимават много най-вече колегите със фабричен ксенон.
Тъй като искахме да отделим баластите от фаровете за да може по-лесно да се измият направихме голяма грешка - видяхме че има букса на самият баласт и с "леко" дърпане успяхме да отскубнем от платката и буксата и всички крачета (запоени са за платката).
Отворихме ги и с треперещи ръце успяхме да запоим обратно всички крачета. Та така и със двата баласта.
Процедурата е много пипкава и е за хора бая оптимисти без нерви
Нещо много важно - след измиването на фаровете трябва задължително със сушоар да се обдъхат внимателно докато не останат капчици иначе ще се образуват петна.
След като бяхме вече готови сглобихме фаровете а след това и бронята.
След 10 часа работа и като видяхме резултата - масата беше задължителна - биричка и мезе.
Погледнете на снимките без фаровете колко би и утивало на колата малко по-големи фарове и колко много ще се връзват със задните стопове
Страшно много искам да благодаря на колегата Мариан (колко е доволен на 3тата снимка) за свършената работа. Евала на такива приятели!
Ето и малко снимки: (не е много добро качетвото но фаровете настина нямат нищо общо с това което бяха)Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 14:41.
Comment
-
Абе мани мани,беше напрежение с тия баласти
ама сме си "майсторчета" та оправихме нещата.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеАбе мани мани,беше напрежение с тия баласти
ама сме си "майсторчета" та оправихме нещата."Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
Comment